Collectie 152+ Antiek Hang Vitrinekastje Gratis

Collectie 152+ Antiek Hang Vitrinekastje Gratis. Fraai antiek vitrinekastje / dokterskastje met verstelbare planken en beglaasde deur en beglaasde zijkanten. Aan de binnenkant zitten twee legplanken.

Vitrine Waterside Astoria Grand

Uitgelicht Vitrine Waterside Astoria Grand

Dit kastje kan opgehangen worden maar is ook geschikt om op … Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. Het deurtje en bovenregel hebben een leuk gesneden bloemmotiefje. De deur zit in een stijlvolle geschulpte lijst en heeft een werkend slotje met sleutel. Decoratief en praktisch kastje, makkelijk overal op te hangen.

De deur zit in een stijlvolle geschulpte lijst en heeft een werkend slotje met sleutel.

Leuk antiek hoekkastje / vitrine kastje om op te hangen met een beglaasd deurtje. De deur zit in een stijlvolle geschulpte lijst en heeft een werkend slotje met sleutel. Aan de binnenkant zit een legplankje. Fraai antiek vitrinekastje / dokterskastje met verstelbare planken en beglaasde deur en beglaasde zijkanten. Het deurtje is voorzien van oud gebobbeld glas en fraaie scharnieren. Leuk antiek hoekkastje / vitrine kastje om op te hangen met een beglaasd deurtje.

Vitrine Waterside Astoria Grand

Leuk antiek hoekkastje / vitrine kastje om op te hangen met een beglaasd deurtje. Leuk antiek hangkastje/vitrinekastje met beglaasd deurtje. Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. Het deurtje en bovenregel hebben een leuk gesneden bloemmotiefje. Aan de binnenkant zit een legplankje.

Popular posts from this blog

42+ Animal Crossing 3D Planner

51+ 3Ds Max Vray Exterior Render Settings Uitstekend